Cégünkről

NANO-ELECTRIK KFT.

Bemutatkozás

A Nano-Electrik Kft. 2010-ben alakult. A Centervill Kft. elosztóberendezés gyártó egységeként önállósodott. Közel négy éve már a cég fő profilja az egyéb villamos berendezések gyártására összpontosul, aminek köszönhetően több figyelem irányul a minőség megőrzésére és fejlesztésére. Cégünk fő szakterülete a kisfeszültségű kapcsoló-, elosztó- és vezérlő berendezések gyártása. Berendezéseink mind a megrendelőink által biztosított tervek, mind a műszaki igények szerint általunk készített gyártmánytervek alapján készülnek.

Elosztószekrényeinket a hazai és nemzetközi szabványok és előírások figyelembevételével gyártjuk. A Megrendelő igénye szerint szekrényeinket a legnagyobb gyártók termékeiből állítjuk össze pl.: Schneider-Electric Zrt., Legrand Zrt., Siemens Zrt., EATON.

Felszerelt üzemünkben minden termék, speciális, az adott munkafolyamathoz legjobban megfelelő gép segítségével készül, így mindig ugyanazt a minőséget tudjuk biztosítani. A minőség másik fő tényezője a szakértelem, így az üzemünkben kizárólag szakképesített szerelők dolgoznak, akiknek folyamatos fejlődését rendszeres oktatási programjainkkal biztosítjuk. Az elkészült berendezések egyedi darabvizsgálaton esnek át, amelyeket a vonatkozó szabványok és előírások szerint végzünk el.


Tevékenységeink

Cégünk főtevékenysége az egyéb villamos berendezések gyártása.

Éves szinten több száz darab elosztóberendezést gyártottunk és szállítottunk le partnereink részére:

  • 2018-ban legyártott elosztóink száma: 296 db.
  • 2019-ben legyártott elosztóink száma: 243 db.
  • 2020. december 11-ig legyártott elosztóink száma: 320 db.

A munkáinkat kiválóan szakképzett szakemberek koordinálják, valamint több főből álló alvállalkozói gárdával is rendelkezünk. A munkatársak a Nano-Electrik Kft-nél különösen figyelnek arra, hogy a dolgozók keze közül kikerülő munka a legnagyobb figyelemmel, odaadással és a legjobb minőségben történjen.

Nagyon fontos Vállalatunk számára, hogy a dolgozóinknak mindig a legnaprakészebb tudása meglegyen, ezért figyelemmel kísérjük az oktatásokat is, ezért a munkatársak részére folyamatosan szervezünk előadásokat, annak érdekében, hogy a megrendelő a legszínvonalasabb terméket, szolgáltatást kapja. A magyar szabványokváltozásait oktatások szervezésével követjük, ezzel biztosítva a dolgozóink naprakész tudását.


Cégfilozófia

A működésünk biztos alapja a minőség, a hivatástudat, a megbízhatóság valamint a versenyképes árak. Ezek biztosítják, hogy a Nano-Electrik Kft. az elosztógyártói piac legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartozzon. A folyamatos fejlesztés, megújulás, a legkorszerűbb technikai alkalmazások és a szolgáltatási többletértékek eredménye, hogy a Megrendelőink bizalma Vállalkozásunk iránt tovább erősödjön.


Vízió

Cégünk hosszútávú céljai közé tartozik a legkorszerűbb innovatív technológiák ismereteinek és gyártási folyamatának teljes körű megismerése, amivel cégünk vállalati profilját kívánjuk fejleszteni.


A sikeres együttműködés reményében, valamint egyedi ajánlat kérésével kapcsolatban keresse bizalommal cégünket a lenti elérhetőségeken: